22 aprilie, 2010

Chirtoacă, ești un bîrfitor de doi bani. (Nu știu, zic și eu...)

Nu e un secret pentru nimeni că PL-ul, prin conducătorii lor marcanți, cu orice ocazie lansează croșeuri în direcția PLDM. Uneori aceste atacuri sunt subtile și susținute de niște argumente mai mult retorice decît motivate. Alteori însă cei de la PL (Ghimpu și Chirtoacă) se cred Atotputernici și lansează acuzații peste acuzții. Cel mai rău e că sunt niște imense aberații. Dar ce mai contează că o acuzație e o mare aberație atîta timp cît scopul este să șifoneze imaginea PLDM și mai ales a liderului acestui partid, Vlad Filat. Această părere o am demult, în seara asta însă mi s-a umplut paharul. Si nu am de ales, sunt nevoit să-l torn amabil în capul celor de la PL, dar mai ales în capul lui Chirtoacă.
Deci cum am scris mai sus, Dorinele (suntem de-o vîrstă) ești un mare bîrfitor. N-ar fi mare fleac dacă ai fi un bun primar, dar nu ești, dacă ai fi un bun lider de partid, dar nu ești. Și atunci alegi să fii un mare bîrfitor. Rușine.
Pe la ora 20 fără un sfert priveam Jurnal TV, printre invitați fiind Chirtoacă, marele primar și un reprezentant al MAI. Moderatoarea anunță că mai e puțin pînă la finele emisiunii după care urmează o intervenție fulger al lui Chirtoacă. Omul zice că vrea să mai anunțe despre o oarecare știre. Omul vroia să anunțe că prin nu știu ce coincidență aderarea unei organizații teritoriale PSD la PLDM, conducătorul căreia se numește Cociorvă, la scurt timp la Chișinău alt Cociorvă este numit în funcție importantă în MAI. Intervine reprezentantul MAI, care îi răspunde oarecum lui Chirtoacă, că cele doua lucruri nu au nicio tangență. La care Chirtoacă se scuză lamentabil spunînd că nu știe dacă e sau nu adevărat și că a spus doar ce a auzit.
E ceva vreme de cînd reprezentanții PL-iști, invitați fiind la emisiuni radio sau tv și exprimă o poziție sau alta, insistă vehement și îndelung că aceasta sau alta este poziția PL, a deputaților PL, a susținătorilor PL. De ce oare în cazul de nostru Chirtoacă nu a subliniat că el personal nu știe, că conducerea PL-ului nu știe, deputații și miniștrii PL nu știu, susținătorii PL nu știu, și că toți au spus și ei din cele auzite, adică bîrfe.
Jucați urît dragii mei de la PL. V-ați folosit de imaginile din aprilie 2009 pentru a vă face campanie de PR pe seama suferinței și fricii tinerilor. Dacă tot erau vitale acele imagini, de ce au fost prezentate de către primarul capitalei, tot el vice la PL și presedintele parlamentului, tot el președintele PL. O faceți pe deștepții prostindu-i (credeți voi) pe ceilalți.
Am spus-o și o mai spun, Moldova are nevoie de un ”PL”, nu însă condus de un ”Ghimpu și Chirtoacă”. Mă pun pe gînduri cei ce strigă ”bravo Ghimpu, bravo Chirtoacă”. Voi măcar știți ce lăudați sau vă bazați pe prima impresie?


P.S. Dorine, e sau nu coincidență că mulți îl cred pe Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, homosexual? Ce zic liderii PL? Dar tu? E ceea ce ai auzit sau.......?

Niciun comentariu: