03 iunie, 2010

Pro Tv și ”Vlad Filat, lider PL”.......Și-i asta oăăăăi?

La știrile Pro Tv, de azi, 3 unie, de la ora 20.00, în cadrul știrii numărul unu, s-a strecurat și o gafă, eroare, etc, cît știrea de mare. În momentul în care a luat cuvîntul premierul Vlad Filat, în banda informativă din josul ecranului, premierul era prezentat în felul următor: ”Vlad Filat, lider PL”. Oricît de amuzant ar părea, să știți că nu glumesc. S-o fi molipsit cei de la Pro Tv așa de ușor de la gafeorii de la Unimedia? A apărut o nouă boală ușor transmisibilă în lumea media, numită ”prosstia-tita”? În caz că da, care ar putea fi vaccinul?
Printre altele, sunt curios care este scuza celor de la Pro Tv. Care e părerea celor din PL, că cei de la Pro Tv, cred ca liderul lor este Vlad Filat și nu Ghimpu sau Chirtoacă. Care ar fi părerea celor din PLDM despre faptul că cei de la Pro Tv, consideră că Vlad Filat, pe lingă faptul că este președintele PLDM, este premierul Moldovei, mai e și liderul PL.

Pînă la urmă cei de la Pro Tv vor visa frumos gafele proprii și cu siguranță nu se vor putea abține de a comite altele în viitorul apropiat. Altfel nu am avea noi de lucru, iar pe timp de criză acest aspect este foarte important.

Niciun comentariu: